|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 4
Rep Puanı : 12
Rep Derecesi :
![]() |
![]() altTanıtım:BitDefender Total Security 2009, SoftWin firmasının tam sistem koruma yazılımına iki ek araç ekleyerek oluşturmuş olduğu çok güçlü bir yazılımdır. Tüm güvenlik araçlarına ek olarak yazılıma sistem yedeğini alabilme ve sistem performansını iyileştirebilme özellikleri eklenmiştir. altBitDefender Total Security 2009 provides comprehensive proactive protection against all Internet security threats, along with system maintenance and backup, without slowing down your PCs. Confidently download, share and open files from friends, family, co-workers – and even total strangers! Improved: Scans all web, e-mail and instant messaging traffic for viruses and spyware, in real-time. Proactively protects against new virus outbreaks using advanced heuristics. Features and Benefits NEW - Family network protection Manage the security of your home network from a single location. BitDefender software from other computers in the network can be remotely configured, while tasks such as scans, backups tune-ups and updates can be run on-demand or scheduled to run during off-hours. Hassle - Free Hourly Updates Hourly updates ensure that you are protected against the latest threats without pushing a button. Lost program files are not a problem either. In the rare event of file damage due to PC problems, BitDefender automatically repairs and updates itself. System Requirements Windows XP with Service Pack 2 (32/64 bit) or higher 800 MHz or higher processor 256 MB of RAM Memory (512 MB recommended) 300 MB available hard disk space Windows Vista (32/64 bit) and Windows Vista SP1 800 MHz or higher processor 512 MB of RAM Memory (1 GB recommended) 300 MB available hard disk space Windows Home Server 800 MHz or higher processor 512 MB of RAM Memory (1 GB recommended) 300 MB available hard disk space Release: 22.12.2008 Lang: English Size: BitDefender Internet Security 2009 Build 12.0.144 32 bit - 80 Mb BitDefender Internet Security 2009 Build 12.0.144 64 bit - 76,2 Mb DOWNLOAD : BitDefender Internet Security 2009 Build 12.0.144 32 bit [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Ücretsiz Üye Olmak için TIKLAYIN...] BitDefender Internet Security 2009 Build 12.0.144 64 bit [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Ücretsiz Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
süper bi'paylaşım ama bi'tşk bile yok :S
çooook tşkler dostum ve en iyisi rapid diil film indiriyorum şu anda oda geliyor beklemek zorunda kalmıcam rapidi sevmediğimizden diil indircek şey çok ![]() tekrar tekrar saol |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 8
Rep Puanı : 599
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kasper kullanıyorum ama bitdefender de güzeldir ve kaspere oranla sistemi daha az kasar
Bir tıkla sanal hayatınızı değiştirecek kadar güçlü bir forum. ![]() Memleket isterim Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun; Kuşların çiçeklerin diyarı olsun. Memleket isterim Ne başta dert ne gönülde hasret olsun; Kardeş kavgasına bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farkı olsun; Kış günü herkesin evi barkı olsun. Memleket isterim Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun; Olursa bir şikayet ölümden olsun. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
şu ana kadar bi'sürü anti-virüs, firewall, anti-spy programı kullandım hepsinin birleştiği internet security programlarıda kullandım xp'nin ilk çıktığı zamanlar mcafee nin üstüne yoktu ama herşeyi sormadan siliyordu. vista çıktı nod32 ünlendi fakat onuda spylar ektisiz hale getirebiliyorlar update yapıyor ama program özelliğini yitirmiş kasper ise sistem dosyalarını değiştirmekle ünlü olduğu için bi'çok sorun yaşata biliyor.
ama senelerdir öne gelen BitDefender harika bi'koruma sağlıyor ve testlerde sürekli %95'in üstünde başarıları var ki 2008'in en iyisi sistem dosyaları ile oynamayan fakat ülkemizde tanınmamış bana göre en iyi anti-virüs programı (: sende bi'dene istersen kasper'i silip. bence herkes denemeli sadece bilmiyoruz bu programın n'Kadar süper olduğunu belirli bilindik programları kullanıyoruz hep insanların sölemesiyle n'rdeyse her anti-virüs programını 1 sene denedim en iyisi bu kolay gelsin ve tekrar tşkler (: |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| 2009, bit, bitdefender, build, download, full or or 3264, indir, internet, or or 3264, or or 3264, security |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|