|
|
#1 | ||
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
Arkadaşlar Scripti Kendim Yaptım. İhşallah Begenirsiniz...
Script'in Versiyon'u Sürekli Degişecektir... Download Link: http://s1.dosya.tc/PagerankScripti-ASP-.zip.html Yorumlarınızı Beqliyorum... |
||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 8
Rep Puanı : 599
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne olduğunu anlamadım ama yinede sağol
Rar sifresi: szrdesing bilginiz olsun . gerçi içinde verilmiş ama yinede bilin
Bir tıkla sanal hayatınızı değiştirecek kadar güçlü bir forum. ![]() Memleket isterim Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun; Kuşların çiçeklerin diyarı olsun. Memleket isterim Ne başta dert ne gönülde hasret olsun; Kardeş kavgasına bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farkı olsun; Kış günü herkesin evi barkı olsun. Memleket isterim Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun; Olursa bir şikayet ölümden olsun. |
|
|
|
|
|
#3 |
Rep Derecesi :
![]() |
Arkadaşım Bu Script Web Sitenizin Pagerank Degerini Dmoz Kayıtları Yahoo Mynet vb. Sitelerinde Kaç Tane Link Baglantınız Oldugunuz Göstermektedir. Google Pagerank Üzerinden Hesaplanmaktadır Bilginize...
|
|
|
|
|
|
#4 |
Rep Derecesi :
açıklama için teşekkür.
Bir tıkla sanal hayatınızı değiştirecek kadar güçlü bir forum. ![]() Memleket isterim Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun; Kuşların çiçeklerin diyarı olsun. Memleket isterim Ne başta dert ne gönülde hasret olsun; Kardeş kavgasına bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farkı olsun; Kış günü herkesin evi barkı olsun. Memleket isterim Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun; Olursa bir şikayet ölümden olsun. |
|
|
|
|
|
#6 | |
Rep Derecesi :
![]() |
Arkadaşlar Patch Versiyon Yenilendi !
Bu Patch Eklediginiz Taktirde Web Sitenizde Domain Kayıtlımı Degilmi Ögrenebilecekler... Sistem Kurulumu Kolay İçindeki .txt Dosyasını Okumanız Yeterli... Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
Rep Derecesi :
ellerine sağlık [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Ücretsiz Üye Olmak için TIKLAYIN...] uğraşıyorsun
sağolasın
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2009
Rep Derecesi :
![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Ücretsiz Üye Olmak için TIKLAYIN...]